Contact

— ons

Contact

Heb je vragen over onze wandelroutes, evenementen of wil je lid worden van onze vereniging? Wij horen graag van je! Vul het onderstaande formulier in en een van onze vrijwilligers zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Gegevens

KvK 40003569 WSV De Blaren/Nortepé
IBAN: NL22RABO0310263859
Bondsnummer KWBN: R134296

Beleid Wet op Privacy

  Disclaimer

  WSV De Blaren is niet aansprakelijk voor vermissing, diefstal, schade en eventuele blessures. Alle lessen gebeuren op eigen risico. In een van de eerste lessen bespreken we het Calamiteitenplan. Vooraf dient iedere deelnemer een intakeformulier in te leveren. Ook deze gegevens vallen onder de AVG en worden dus vertrouwelijk behandeld.

  Vraag & Antwoord

  Kan ik midden in het seizoen starten?

  Ja, dat kan altijd! Je hebt  recht op een gratis proefles. Wij vinden het belangrijk dat je meedoet en dat je kan aansluiten bij de groep. Bij de opzet van de training houden we daar rekening mee.

  Ook de betaling wordt aangepast: het aantal maanden / trainingen betaal je naar rato dat je meedoet.

  Hoe kan ik mij aanmelden bij de vereniging?

  Dit kan door naar de pagina “Lidmaatschap” te gaan of klik hier om er heen gezonden te worden. 

  Zijn jullie wandeltrainers gecertificeerd?

  Ja. Onze instructeurs/wandeltrainers zijn gecertificeerd door de INWA (Internationale Nordic Walking Association) in Nederland door de Stichting Nordic Walking Nederland en door de KWBN (met licenties NOC/NSF).

  Daarnaast hebben zij de training BLS (Basic Life Support) Reanimatie en AED gedaan. Bij de vereniging zijn ook gecertificeerde EHBO-ers opgeleid. De vereniging doet aan scholing van kaderleden. Wij zoeken (nieuwe) (aspirant-)leden die al een opleiding hebben gedaan of bereid zijn de opleiding wandelbegeleider en/of ass.-trainer te volgen.

  Laten we samen meer bewegen!

  WE ZIJN ACTIEF MET ELKAAR, DOOR ELKAAR EN VOOR ELKAAR