Avond

— 4Daagse

Laatste nieuws Avond4daagse

Om 15.00 u nemen wij de beslissing om

  1. zowel de 5 km als de 10 km te lopen.
  2. alleen de 5 km (feitelijk 4 km) te wandelen
  3. of de tocht af te gelasten.

Wij hopen dat we in ieder geval de 5 km kunnen wandelen. Er is wel kans op wat regen. Kleed je daarop.

Volg de berichten op deze site, op Facebook en kijk naar de berichtgeving van de school of groep.

Na het succes van vorig jaar met op vrijdag ruim 200 deelnemers weer de volgende vierdaagse. Inmiddels is het Kinderen voor Kinderen Avond4daagse lied bekend en we gaan ervan uit dat jullie het lied dit jaar allemaal mee kunnen zingen. Zeker als we op vrijdag via de Bovenstreek bij de Duker aankomen en door (groot)ouders, vrienden en kennissen worden ontvangen.

Vanuit de scholen is vorig jaar het verzoek gekomen om een bijdrage aan de organisatie van dit festijn te leveren. In 2023 hebben we dit uitgeprobeerd en bleek het een succes te zijn. Dat betekent dat we dit in 2024 weer gaan doen. Met elkaar proberen we nog wat punten te verbeteren. Bij iedere school is bijvoorbeeld een rustpunt dat wordt bezet door leerkrachten van de school en/of ouders. De school geeft daar aan de kinderen drinken en/of een gezonde traktatie. Onderling stemmen we af wat de traktatie inhoudt. Jammer genoeg kunnen we door de afstand geen rustpunt maken bij de school De Klaeter in De Hoeve. Zij staan dan op een andere plaats ingedeeld en vorig jaar deden ze dat uitstekend.

Inmiddels is het Kinderen voor Kinderen Avond4daagse lied bekend en we gaan ervan uit dat jullie het lied dit jaar allemaal mee kunnen zingen. Zeker als we bij de Duker aankomen en door (groot)ouders, vrienden en kennissen worden ontvangen.

Vanuit de scholen is het verzoek gekomen om een bijdrage aan de organisatie van dit festijn te leveren. Een prima geste. In 2024 hopen we hierover meer op de site te kunnen plaatsen.